Parkeren in het gebied voor betaald parkeren

In het betaald parkeren gebied kunt u uw auto tegen betaling parkeren op één van de parkeerplaatsen bij de parkeerautomaat op straat of in de parkeergarage (inrit aan de Ouddiemerlaan). Het is goedkoper te parkeren in de parkeergarage dan te parkeren op straat in het Centrumgebied.
De parkeergarage is eigendom van Delta Lloyd en wordt beheerd door Q-Park. De garage heeft 400 parkeerplaatsen; een deel daarvan is gereserveerd voor abonnementhouders (bewoners appartementen boven het winkelcentrum). 

De parkeergarage is geopend van maandag tot en met zaterdag van 07.00 tot 22.00 uur en op koopzondagen. Uitrijden is 24 uur per dag mogelijk. Met vragen en opmerkingen over de garage kunt u terecht bij klachten@cs.q-park.nl

Als u op straat parkeert (minimaal starttarief is €0,10), kunt u een parkeerticket halen uit een van de parkeerautomaten. U kunt in de parkeerautomaat betalen met pinpas of chipknip. Leg na betaling uw parkeerticket duidelijk zichtbaar achter de voorruit van uw voertuig. Ook is het mogelijk te betalen met uw mobiele telefoon.

 

 

Feestdagen

Op de volgende dagen geldt er vrij parkeren: Nieuwjaarsdag, beide kerst-, paas-, en pinksterdagen, Hemelvaartsdag en de dag waarop de verjaardag van de Koning wordt gevierd.
Dit betekent dat u niet hoeft te betalen en ook geen vergunning of parkeerschijf hoeft te gebruiken.