Volg live de interactieve talkshow over impact corona

Interactieve talkshow over impact corona op Diemense inwoners.

De coronacrisis heeft een impact op iedereen en dus ook op de inwoners van Diemen. Wat voor invloed hebben de corona maatregelen op de inwoners van Diemen? De gemeente gaat hierover in gesprek met de inwoners van Diemen. Hiervoor organiseert de gemeente een interactieve talkshow die op donderdag 7 mei 2020 vanaf 19:30 uur op een speciale webpagina uitgezonden wordt. 

Aanmelden

Inwoners van Diemen kunnen zich tot en met 7 mei 2020 aanmelden voor de talkshow via Live Talkshow. Via deze link kunt u ook deelnemen aan de Live Talkshow.

De interactieve talkshow zal een dag later, dus vrijdag 8 mei 2020, online terug te vinden zijn op het YouTubekanaal van de gemeente. 

Burgemeester Erik Boog gaat tijdens deze interactieve talkshow, in de setting van het programma ‘De wereld draait door’ (DWDD), met een aantal Diemenaren in gesprek over de invloed van corona op hun leven en werk. Het gesprek wordt geleid door Marijke Roskamp. Publiek mag wegens de coronamaatregelen niet fysiek aanwezig zijn. Via een live chat kunnen mensen vertellen hoe zij deze periode ervaren en kunnen zij vragen stellen aan de gemeente of aan de deelnemers. Dit kan van tevoren of tijdens de uitzending zelf.

Burgemeester Boog: “Het coronavirus heeft op dit moment invloed op ieders persoonlijke leven en werksituatie. Allerlei initiatieven worden ontplooid om elkaar te helpen in deze moeilijke periode. Toch blijft het belangrijk voor ons als bestuur om te weten wat er speelt in Diemen en waar behoefte aan is. Ik hoop dat zoveel mogelijk mensen meedoen met de talkshow zodat we samen in gesprek kunnen en elkaar kunnen inspireren”.