Winterkleding voor een borrelbox

Om de lokale kledingwinkeliers en cateraars te helpen is de gemeente Diemen in samenwerking met Daarom Diemen een bijzondere ondersteuningsactie gestart. Wie voor minimaal 50 euro aan (winter-) kleding of (winter-) schoeisel bij een lokale kledingwinkelier uit Diemen besteedt, maakt kans op een borrelbox, verzorgd door een lokale cateraar. Deze campagne heeft als doel om te zorgen voor meer (online) aankopen bij de lokale winkeliers en zorgt gelijk ook voor ondersteuning van de lokale horeca. De actie loopt van 16 november tot en met 15 december.

Samen steunen we de horeca 

Wethouder Klaasse van Economische Zaken ziet veel in de actie: ‘Winkeliers en horecaondernemers hebben het zwaar in deze coronatijd. Het is belangrijk dat we de lokale ondernemers steunen, want op die manier kunnen we in Diemen onze winkels en horecagelegenheden door deze crisis heen helpen. Ik ben ook blij met de samenwerking die we nu onder de noemer van DaaromDiemen laten zien. Eerder riepen we al de site Steunhorecadiemen.nl in het leven, hielden we op Bevrijdingsdag een maaltijdactie, liep er een KoopLokaal-campagne en organiseerden we de Wensmaaltijdenactie. Alle beetjes helpen en het is wat mij betreft geen loze kreet dat we deze moeilijke tijd echt samen door moeten zien te komen in Diemen.’

Doe mee

Wie mee wil doen met de actie en kans wil maken op zo’n borrelbox, moet een foto of scan van de bon of factuur met uw naam en adresgegevens opsturen naar info@daaromdiemen.nl met als onderwerp ‘’winterkledingactie’’. Dagelijks zal de eerste inzender van de dag een box ontvangen. Die komt na de actieperiode beschikbaar. Winkelend publiek kan vaker mee doen om de kans op een borrelbox te vergroten. Deelnemers zijn te herkennen aan de “Ik doe mee“-poster. Aankopen mogen zowel online als fysiek zijn gedaan bij een lokale Diemense winkelier.

Zie voor de exacte voorwaarden www.daaromdiemen.nl