Goed nieuws, toch een opschoonactie in Diemen!

We hebben goed nieuws voor iedereen die dit jaar nog in actie wil komen voor een 100% zwerfafvalvrije omgeving. In september zijn er weer opschoonacties waar u aan kunt deelnemen!

In maart kon de Landelijke Opschoondag helaas niet doorgaan door de corona-uitbraak. Daarom is deze actie verplaatst naar september. Op zaterdag 19 september krijgen alle verenigingen, sportclubs en inwoners de kans om in actie te komen tijdens de internationale World Cleanup Day. Een dag eerder, op vrijdag 18 september, kunnen scholen en kinderdagverblijven zich al inzetten voor een schone omgeving tijdens de Keep it Clean Day.

Keep it Clean Day & World Cleanup Day

Tijdens deze twee dagen en in de week daaraan voorafgaand maken deelnemers een gebaar voor een schone leefomgeving. Iedereen zet zich samen in tegen zwerfafval in de buurt van hun huis, onderneming, clubhuis of school. Opruimmaterialen worden verzorgd door de gemeente. Doet u ook mee?

Wil je samen het verschil maken?

Wij roepen iedereen op om in actie te komen voor een zwerfafvalvrije omgeving!
Vanwege het Coronavirus moeten we natuurlijk alert blijven en de aangepaste RIVM-richtlijnen in acht nemen. Maar dat maakt niet uit, we kunnen prima met 1,5 meter afstand van elkaar de stoep, de buurt, het buitengebied, het park, het winkelcentrum of de schoolomgeving opruimen. Op debries zijn alle veiligheidsregels te vinden. Wilt u ook samen of alleen in actie komen, meld u dan snel aan via https://bit.ly/Opschoonactie-Diemen.