Vrijwilligersonderscheiding 2021

Wilt u een vrijwilliger voordragen? Dan vindt u hier alle informatie.

Wie kent ze niet: mensen die als vrijwilliger en geheel belangeloos veel tijd, vakkennis, energie en vooral enthousiasme steken in de sportvereniging, de culturele vereniging of de buurtvereniging? Diemenaren die al jaren zorgen voor buren, kennissen of familieleden; de mantelzorgers. Buurtbewoners of ouders die actief zijn op één van de vele scholen in Diemen. 
 

Jongeren

Ook jongeren die misschien nog niet zo héél lang vrijwilliger zijn, kunnen in aanmerking komen voor de vrijwilligersonderscheiding. Zulke mensen zijn goud waard voor de sociale structuur van Diemen. 

Kandidaten opgeven t/m 17 oktober 2021

U via dit digitaal formulier uw kandidaat opgeven. Het is ook mogelijk een formulier bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis te halen.

Regelen zonder inloggen Aanmelding kandidaat vrijwilligersonderscheiding  

Uitreiking op 19 november 2021

Inzenden kan tot en met 17 oktober. Een werkgroep uit de gemeenteraad bestaande uit Janneke de Graaff-Nijssen, Sofie Kuilman, Brigitte Wielage en Yeliz Yildiz-Kaya vormt dit jaar de jury en zal zich buigen over de aanmeldingen. De uitreiking zal plaatsvinden op 19 november vanaf 19.30 uur in het gemeentehuis. Mochten de ontwikkelingen omtrent Covid 19 ten nadele veranderen, dan volgt er een uitreiking in aangepaste vorm.

Mocht u zelf geen kandidaat voor ogen hebben, maar wellicht iemand kennen die iemand weet: zegt het voort!