Energiecoaches gezocht

Werving energiecoaches

Vindt u het leuk om anderen te helpen met energie besparen? 

De gemeente Diemen is op zoek naar bewoners die het leuk vinden om anderen te helpen met energie besparen. U gaat op huisbezoek en samen met de bewoners kijkt u waar zij energie kunnen besparen. Dit door kleine energiebesparende maatregelen en dingen nét even anders te doen. Bewoners besparen met de tips uit het gesprek als snel €400,- per jaar. 

Wat krijgt u? 

  • Een gratis training
  • €10 per gesprek
  • Een tas vol met energiebesparende spullen ter waarde van €180,-. Na het voeren van 10 gesprekken mag u deze tas houden
  • Nieuwe leuke contacten met medecoaches én bewoners

Interesse? Stuur een e-mail naar theije@sme.nl of bel 06 28 25 56 14 

Tijdsinvestering?

De trainingen zijn op 15 november van 09.00 uur tot 13.45 uur en op 22 en 29 november van 10.00 tot 14.30 uur. Na deze trainingen kunt u aan de slag. U kiest zelf de dagen en tijdstippen die uitkomen. Wij verwachten van u dat u minimaal 10 gesprekken voert. Een gesprek duurt ruim een uur. U hoeft nog niets te weten over energie en besparen. Dat leert u op de training. Het is wel belangrijk dat u het leuk vindt om de kennis over te dragen aan anderen. De training is in het Nederlands maar als u een tweede taal spreekt, is dat een grote plus. U zou de gesprekken dan ook in een andere taal kunnen voeren.