Brede Hoed team

Hulp aanvragen

Soms gebeurt het dat iemand op meerdere gebieden tegelijk problemen ervaart. Er kunnen dan vragen zijn waarvan u het antwoord even niet weet.  Bijvoorbeeld met het opvoeden, de woonsituatie, financiën, gezondheid enz. 
Mogelijk kan het Brede Hoed Team dan ondersteunen. Een professional kan de aanmelding naar het Brede Hoed Team doen, maar een burger kan ook zelf een aanmelding doen. U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier op de website van de gemeente Diemen, bellen naar de Brede Hoed of even binnen lopen. 
Het Brede Hoed team zorgt ervoor dat u één aanspreekpunt krijgt. Dat is handig voor u, want u hoeft daardoor niet bij verschillende mensen uw verhaal te vertellen. Uw contactpersoon is ook aanspreekpunt naar de andere hulpverleners die bij u betrokken zijn.

Samen met u en met de andere leden van uw gezin worden afspraken gemaakt over hoe u zo goed mogelijke geholpen kunt worden. De afspraken die u daarvoor maakt, worden vastgelegd in een plan. Alle gesprekken in en met het team zijn vertrouwelijk.
De medewerker van het Brede Hoed Team denkt met u mee over oplossingen. Hij of zij kijkt daarbij ook of er mensen in uw omgeving zijn die u kunnen helpen. 

Het Brede Hoed Team is telefonisch bereikbaar via (020) 31 44 700 en is gevestigd aan de D.J. den Hartoglaan 8 te Diemen. 

Informatie

Aanvraagformulier Brede Hoed Team