Brede HOED team

Wij vragen u dringend in het gebouw een mondkapje te dragen. We urgently ask you to wear a facemask in the building.

Hulp vragen

Soms gebeurt het dat iemand op meerdere gebieden tegelijk problemen ervaart. Er kunnen dan vragen zijn waarop er even geen antwoord is. Bijvoorbeeld vragen over opvoeden, de woonsituatie, financiën of de gezondheid. 
Mogelijk kan het Brede HOED Team dan helpen. Een professional kan de aanmelding naar het Brede HOED Team doen, maar u als burger kunt ook zelf een aanmelding doen.

Wilt u hulp? Hiervoor kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier, bellen naar de Brede HOED of even binnen lopen. Het Brede HOED Team zorgt ervoor dat u één contactpersoon krijgt. Dat is prettig voor u, want u hoeft dan maar één keer uw verhaal te vertellen. Uw contactpersoon heeft het contact met de andere hulpverleners die bij u betrokken zijn.

We maken met u en met de andere leden van uw gezin afspraken over hoe wij u zo goed mogelijk kunnen helpen. Deze afspraken schrijven we op in een plan. Alle gesprekken in en met het team zijn vertrouwelijk.
Uw contactpersoon van het Brede HOED Team helpt u bij het vinden van oplossingen. Ook kijkt uw contactpersoon of er mensen in uw omgeving zijn die u kunnen helpen. 

Informatie en aanmelden

Het Brede HOED Team is telefonisch bereikbaar via (020) 31 44 700. Het adres is D.J. den Hartoglaan 8 te Diemen. De Brede HOED is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Aanmelden voor hulp doet u via het Aanvraagformulier Brede Hoed Team