Hulp en advies bij huiselijk geweld

Huiselijk geweld komt vaker voor dan u denkt. Misschien kunt u zich slecht beheersen, wordt u regelmatig geslagen of denkt u dat iemand anders uit uw omgeving mishandeld wordt. Laat het er niet bij zitten en meld het. U kunt dag en nacht  terecht bij Veilig Thuis via 0800-2000 of tijdens de openingstijden bij de Brede HOED. De gemeente, politie, het openbaar ministerie en andere hulpverleningsorganisaties werken samen en geven antwoord op al uw vragen.

Overal in Nederland zijn Veilig Thuis organisaties. U kunt ze dag en nacht bellen met vragen en meldingen over huiselijk geweld. Spreek uw gemeente of woonplaats in. Dan wordt u direct doorverbonden met Veilig Thuis in uw eigen regio.

Diemen werkt voor de aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling samen met de gemeenten in de regio (Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn).

De nieuwe Regioaanpak Huiselijk Geweld en Kindermishandeling "Veiligheid voor Elkaar 2020-2024" kunt u downloaden. De link naar het document vindt u onder het kopje Bijzonderheden.