Ondersteuning bij administratie

Heeft u moeite om uw persoonlijke administratie bij te houden, dan kunt u hierbij geholpen worden.

Post sorteergroep

Heeft u moeite om uw persoonlijke administratie bij te houden? Dan kunt u (éénmalig) hulp krijgen van een vrijwilliger bij het ordenen van uw administratie en tips krijgen hoe u deze kan bijhouden. Aan het einde van de middag gaat u met een overzichtelijke map naar huis.
De post sorteergroep wordt gecoördineerd door Madi met goed opgeleide vrijwilligers. Bijeenkomsten vinden plaats in de Brede HOED.
Aanmelden is noodzakelijk. Dit kan bij maatschappelijk werkster Judith de Zeeuw van Madi. Zij is op maandag, woensdag en donderdag van 8:30-12:30 uur telefonisch bereikbaar op het nummer van de Brede HOED (020) 31 44 700. U kunt ook een email sturen naar J.deZeeuw@madizo.nl

Formulierenbrigade (Madi)

Voor het invullen van belastingaangiften en formulieren kunt u terecht bij de formulierenbrigade. De formulierenbrigade bestaat uit vrijwilligers, gecoördineerd door Madi. U kunt bellen met de Brede HOED om een afspraak te maken. Afspraken vinden uitsluitend plaats op woensdag.

Humanitas Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt je je geldzaken en administratie op orde te brengen wanneer je het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger geeft tijdelijke hulp bij administratie en helpt om zaken op een rijtje te krijgen en te houden. Humanitas Amsterdam en Diemen is te bereiken op (020) 77 36 542. U kunt ook een email sturen naar kantoor.amsterdam@humanitas.nl of kijk op humanitas.nl.