Plantage de Sniep

In de nieuwbouwwijk Plantage de Sniep worden er op dit moment nog drie woningbouwprojecten ontwikkeld:

Villa lotta

Projectontwikkelaar DID bouwt 15 koopwoningen. Alle woningen zijn verkocht.

Huurappartementen

Bot Bouw werkt bij het eindpunt van de tram aan twee blokken met 208 huurappartementen, waarvan 106 sociale huurwoningen. De eerste woningen worden naar verwachting in 2021 opgeleverd. De sociale huurwoningen worden via Woningnet aangeboden. De andere huurappartementen worden verhuurd via A.S.R. Real Estate.

De Rietschuur

Voor het gemeentelijke monument de Rietschuur is de gemeente bezig met het ontwikkelen van een plan. Gedacht wordt aan de realisatie van woningen met behoud van het pand zelf.

Vergroening Leliëndaal

Na de nodige overleggen zijn we met elkaar tot een definitief ontwerp gekomen voor de groeninrichting in uw straat. Wilt u het definitief ontwerp inzien dan kan het ontwerp u worden toegezonden per e-mail.
U stuurt dan een e-mail naar vera.van.haastrecht@diemen.nl.
Zoals de planning er nu uitziet, gaat de aannemer eind maart starten met het planten van de bomen en de vaste planten. Halverwege mei zal al het groen netjes in de grond staan.

Vindt u het leuk om een beplantingsvak bij uw woning zelf te onderhouden of daar planten naar uw eigen smaak aan toe te voegen? Dat kan!

Indien u daar belangstelling voor heeft kunt u dat doorgeven aan wim.verbree@diemen.nl of vera.van.haastrecht@diemen.nl.
Zij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om dit nader uit te werken.

Reactieverslag  vergroeiing Leliendaal kunt u hier downloaden.