Door de corona is onze dienstverlening aangepast. Wij werken alleen volgens afspraak. Het dragen van een mondkapje in de hal van het gemeentehuis is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar.  

Startpunt Geldzaken

Krijg meer grip op uw geldzaken! Het kan zijn dat uw geldzaken er ineens heel anders uitzien.

Juist nu belangrijk: krijg meer grip op uw geldzaken! 
De coronacrisis is voor veel mensen heel ingrijpend. Het kan zijn dat uw geldzaken er ineens heel anders uitzien. Bijvoorbeeld dat u plotseling geld te kort komt door de coronacrisis. Grote veranderingen, zoals wegvallende inkomsten, hebben flinke invloed op de portemonnee. 

Het is dan soms lastig om goed overzicht te krijgen of te bewaren. De gemeente Diemen wil hier graag bij helpen. Overzicht bewaren wordt makkelijker met behulp van Startpunt Geldzaken Diemen.

In samenwerking met het Nibud is Startpunt Geldzaken beschikbaar gesteld voor alle inwoners van Diemen. Op deze website kunt u anoniem geldplannen invullen om tips te krijgen om meer grip te krijgen op uw geld. De geldplannen helpen om meer uit uw geld te halen.

Er zijn verschillende geldplannen zoals:

Zo zijn er op dit moment acht verschillende geldplannen die u in kunt invullen om meer grip te krijgen op uw geld. Kijk snel op: https://www.startpuntgeldzaken.nl/diemen/

Schulphulpverlening

Het kan zijn dat u sommige rekeningen op dit moment niet meer kunt betalen of dat u financiële problemen voorziet in de toekomst. Wacht niet te lang en neem contact op met de schuldhulpconsulenten van de MaDi. U kunt elke werkdag tussen 9:00 en 12:00 uur bellen naar (020) 31 44 888 en vragen naar de schuldhulp consulent. Samen kunt u kijken wat in uw situatie nodig is om weer grip te krijgen op uw geld. Wacht niet te lang, de hulp van de MaDi is gratis.