Energiecoach: helpt je besparen op je energierekening

Maakt u zich zorgen over de stijgende energieprijzen? We kunnen u helpen!

De energieprijzen zijn eind 2021 hard gestegen. Een halfuur per dag douchen kostte u vorig jaar gemiddeld €750 per jaar. Nu kost dat bij een nieuw contract ruim het dubbele, maar liefst €1700! 

Gelukkig heeft de gemeente Diemen energiecoaches opgeleid. De coaches zijn medebewoners die u helpen om inzicht te krijgen in uw energierekening en -verbruik. Daarnaast laten ze u zien hoe u de dingen in huis nét even anders kan doen met kleine maatregelen, zodat u gemakkelijk minder energie kan verbruiken. U kijkt samen met de coach naar waar voor u de besparing te behalen is. De energiecoaches bereiken gemiddeld een besparing van €250 per jaar! 

In Diemen zijn de coaches net actief en ze hebben al ruim 40 huishoudens geholpen. Maak uw afspraak op www.bespaarafspraak.nl/diemen. De eerste 100 mensen die een gesprek aanvragen, ontvangen een cadeaubon van €60*. Hiermee kunt u energiebesparende producten bestellen. De energiecoach helpt u met het selecteren van de producten waar u het meest profijt van heeft. Dus wees er snel bij!

* Dit geldt niet voor bewoners die de voucher al ontvangen hebben.