Diemen doneert voor slachtoffers aardbeving

Turkije en Syrië zijn getroffen door een zware aardbeving. Een grote ramp. Meer dan 30.000 mensen zijn om het leven gekomen en dat aantal loopt nog steeds op. Er zijn duizenden gewonden, veel mensen zijn hun huis kwijt en het is er erg koud. De nood is hoog en er is veel geld nodig voor hulp. Daarom is Giro555 opengesteld. Diemen doneert, net als veel andere gemeenten, 1 euro per inwoner aan Giro555 voor de slachtoffers van de aardbeving. Dat is 32.800 euro.

We leven ook in Diemen enorm mee met iedereen die slachtoffer is van de aardbeving. En met alle mensen in Nederland die familie of vrienden hebben verloren door de ramp. Of die nog steeds angstig in onzekerheid zijn over het lot van hun dierbaren.

Nationale actie

De samenwerkende hulporganisaties helpen als Giro555 samen de slachtoffers van de aardbeving in Syrië en Turkije. Woensdag wordt er een landelijke actiedag georganiseerd om geld in te zamelen voor de slachtoffers. Naast noodhulp zal een deel van het geld ook gebruikt worden om huizen in het getroffen gebied weer op te bouwen.

Uw steun

Wilt u ook helpen? U kunt zelf ook doneren aan Giro555