Uitbreiding winkelcentrum Kruidenhof

Vanaf maandag 24 januari 2022 beginnen de werkzaamheden rond het winkelcentrum Kruidenhof. De werkzaamheden worden uitgevoerd zodat de supermarkt kan uitbreiden. Daarnaast worden bij de werkzaamheden de gevels van de winkels en de overkapping van het winkelcentrum aangepast. 

Voordat de werkzaamheden voor het uitbreiden van de supermarkt kunnen starten, moet eerst een aantal werkzaamheden worden uitgevoerd worden op het parkeerterrein van het winkelcentrum. Dit gebeurt in fasen. Dat betekent dat vanaf maandag 24 januari 2022 een deel van de parkeerplekken tijdelijk niet gebruikt kunnen worden. Dit wordt met verkeersborden aangegeven. De werkzaamheden houden onder andere in dat de kabels en riolering worden verlegd, een aantal kleine boompjes wordt verwijderd en de ondergrondse containers verplaatst. In het nieuwe ontwerp komen grote groene plantvakken terug.

De werkzaamheden voor het uitbreiden van de supermarkt starten waarschijnlijk rond april 2022. Als dit werk klaar is, wordt ook het andere deel van het parkeerterrein aangelegd volgens het nieuwe ontwerp. Op de volgende pagina vindt u meer informatie over de werkzaamheden.