Start bouw Arent Krijtsstraat

Maandag 9 januari start de nieuwbouw op de hoek van de Arent Krijtsstraat en de Hartveldseweg. Aannemer Bot Bouw bouwt daar in opdracht van ontwikkelaar AM 51 appartementen, waaronder tien zogeheten ‘Friends-appartementen’.

Het werk begint met het inrichten van de bouwplaats, het aanleggen van bouwwegen en het plaatsen van bouwhekken rondom het terrein. Daarna begint de daadwerkelijke bouw. De bouw zal naar verwachting ongeveer vijftien maanden duren.

Het bouwen van de woningen zal niet zonder hinder kunnen. De aannemer probeert die uiteraard zo klein mogelijk te houden. De omwonenden worden door de aannemer regelmatig op de hoogte gehouden.

Verkeer

Bouwverkeer rijdt vanaf de Hartveldseweg, Arent Krijtsstraat en de Johan van Soesdijkstraat de bouwlocatie op en af. Eind januari wordt daarom het fietspad langs de bouw omgelegd. Om een veilige passage door fietsers mogelijk te maken komt er op het fietspad ook een slagboom die bij in- en uitrijdend vrachtverkeer even dicht gaat. Uiteraard vragen we fietsers om extra goed op te letten en de aanwijzingen van een eventuele verkeersregelaar op te volgen. Automobilisten en motorrijders zullen geen hinder ondervinden van de bouw.

Voor vragen of opmerkingen over de bouw kunt u om contact opnemen met Bot Bouw via 072 – 5752700 of via info@botbouw.nl.

AKstraatOmleiding