Move it: Online zomeractiviteiten voor jongeren in Diemen

Na het succes van de online activiteiten tijdens de kerstvakantie, organiseert stichting Epic Youth nu ook online activiteiten tijdens de zomervakantie voor Diemense jongeren. In de periode van 28 juli tot en met 26 augustus kunnen Diemense jongeren tussen de 10 en 20 jaar gratis meedoen aan allerlei activiteiten.

Jongeren kunnen zich inschrijven voor zeven online activiteiten. Dit programma is samengesteld door en met jongeren uit Diemen. Zij kozen voor veel sport- en bewegingsactiviteiten, zoals freerunning, Just Dance en Zumba. Ook een kookworkshop en een zelfverdedigingsworkshop staan op de planning. Veel skills die online worden getoond, kunnen daarna buiten zelf worden geoefend. 

Voor de volgende activiteiten kunnen Diemense jongeren zich inschrijven:

Online straatvoetbal workshop donderdag 28 juli 15:00 - 17:00
Online Just Dance 2022 event zaterdag 30 juli 15:00 - 17:00
Online Calisthenics workshop donderdag 4 augustus 15:00 - 17:00
Online Zumba workshop vrijdag 5 augustus 15:00 - 17:00
Online kookworkshop zaterdag 6 augustus 17:00 - 19:00
Online Freerunning workshop dinsdag 9 augustus 15:00 - 17:00
Online zelfverdedigingsworkshop vrijdag 26 augustus 15:00 - 17:00

Inschrijven

Op www.epicyouth.nl/ is een overzicht van alle zomeractiviteiten te vinden. De inschrijvingen voor de online zomeractiviteiten verlopen ook via deze site. Deelname is gratis. Voor (aanmeld)vragen is er een livechat beschikbaar van Epic Youth. De activiteiten worden live uitgezonden via het kanaal van Epic Youth op www.epicyouth.nl/live en worden voorzien van commentaar. 

Stichting Epic Youth

Stichting Epic Youth bestaat uit jongerenwerkers en vrijwilligers die zich bezighouden met de digitale kant van jongerenwerk. Jongeren uit Diemen zijn betrokken bij de organisatie en uitvoering van de activiteiten. Door het aanbieden van online activiteiten kunnen jongeren uit dezelfde omgeving elkaar ontmoeten. Ook geeft Epic Youth voorlichting over (de risico’s van) de digitale wereld. Stichting Epic Youth werkt samen met jongerenwerk van Welzijn Diemen en de gemeente Diemen.