Aankomend weekend geen treinverkeer en nachtelijke werkzaamheden

Tijdens het weekend van vrijdag 25 juni t/m zondag 27 juni wordt er 24 uur per dag gewerkt aan de spooronderdoorgang. ProRail en combinatie Mobilis-Hegeman gaan damwanden intrillen, en betonnen palen heien. Dit gebeurt op de plek waar straks de spooronderdoorgang komt. Deze funderingswerkzaamheden zorgen helaas voor veel geluids- en trillingoverlast: deze werkzaamheden worden zoveel mogelijk overdag en in de avond uitgevoerd. 
De funderingswerkzaamheden duren nog tot en met 13 juli. In de periode van 28 juni tot en met 13 juli wordt er gewerkt van 07:00 tot 19:00 uur.

Geen treinverkeer, NS zet vervangend vervoer in. 

Van vrijdag 25 juni 01:00 uur tot en met maandagochtend 28 juni 05:00 uur rijden er geen treinen van en naar station Diemen. NS gaat vervangend vervoer inzetten voor reizigers in het weekend van 25 juni. Reizigers kunnen gebruik maken van bussen vanaf de huidige bushaltes. Er komen bij deze haltes mobiele OV-checkpoints die het makkelijk maken voor reizigers om in- en uit te stappen. Zoekt u actuele reisinformatie? Via de website van de NS is meer informatie te vinden. De treinen vanaf station Diemen rijden weer vanaf maandagmorgen 28 juni. De perrons zijn dan ook weer bereikbaar. De routes naar de perrons worden aangegeven met borden.

Overige werkzaamheden

Verder wordt in de komende tijd het riool aangelegd en een nieuwe technische ruimte ingericht. In deze technische ruimte bevinden zich o.a. veel techniek en andere voorzieningen waarop het station draait. Ook wordt het definitieve spoordek wat gaat dienen als dak van de onderdoorgang voorgebouwd op het bouwterrein. Al deze werkzaamheden vinden overdag plaats.
Heeft u vragen? Neem dan contact op met de afdeling Publieksvoorlichting van ProRail: 0800 – 77 67 245.