Gratis cursus voor VvE-leden die hun gebouw willen verduurzamen

Bent u woningeigenaar in een Vereniging van Eigenaars (VvE)? En wilt u stappen zetten om uw gebouw gezonder, comfortabeler en energiezuiniger te maken? Schrijf u dan in voor de cursus ‘Diemer VvE’s Met Energie’. De cursus is gratis en bestaat uit drie cursusavonden op 20 juni, 27 juni, en 4 juli. 

Met duidelijke voorbeelden en in een interactieve setting leert u samen met andere VvE-leden uit Diemen wat de kansen en mogelijkheden zijn voor verduurzaming van uw gebouw. 

Cursus ‘Diemer VvE’s Met Energie’
Tijdens de cursusavonden helpen we u op weg naar een goed plan voor verduurzaming van het gebouw en het motiveren van de medebewoners. U krijgt tijdens de cursus juridische, financiële en technische kennis aangereikt die belangrijk is bij verduurzaming. Hierbij is veel aandacht voor het proces van besluitvorming in de VvE. Ook wordt er gekeken naar de betaalbaarheid van de plannen. 

Aan het einde van de cursus heeft u de kennis en praktische handvatten om samen met uw medebewoners een goed stappenplan te maken om uw gebouw te verduurzamen.

Aanmelden voor de cursus
Kijk op www.diemen.nl/vvecursus voor meer informatie en om u aan te melden. De cursus wordt gratis aangeboden door Gemeente Diemen. We raden aan om met meerdere leden van een VvE deel te nemen aan de cursus. Laat een of meerdere andere leden van uw VvE zich ook inschrijven! Er is ruimte voor een beperkt aantal VvE’s.  

Gratis meeloopadvies voor deelnemers
VvE’s die deelnemen aan de cursus kunnen gebruik maken van een gratis meeloopadvies met een adviseur. Dit is vooral interessant als u met uw VvE een goed plan wilt maken voor een duurzame renovatie en/of verduurzaming van de installaties van uw VvE-gebouw. U wordt hierover tijdens de cursus geïnformeerd.