Beweegroute rond Sportpark De Diemen

Ook een rondje rond het sportpark kan nu gebruikt worden om aan sport te doen. Rond het park en door een deel van de wijk Plantage de Sniep is in opdracht van de gemeente een aantrekkelijke beweegroute uitgezet.
Paaltjes met QR-codes bieden de mogelijkheid om een rondje wandelen of hardlopen te combineren met oefeningen. Met een gratis app krijgen sporters door het scannen van de QR-codes tips op maat voor spierversterkende of conditionele oefeningen.

Beweegroute QR-FIT

Vanuit de app scant de sporter de QR-codes langs de route. De beweegroute kan wandelend of hardlopend afgelegd worden en is geschikt voor jong tot oud. Er kan gekozen worden voor een oefening voor beginnende sporters, gemiddeld of gevorderd fitheidsniveau. In de app wordt dan een video getoond met uitleg van de oefening op het aangegeven niveau. Bang zijn dat dat saai wordt is niet nodig: de oefeningen rouleren, iedere dag zijn er dus nieuwe uitdagingen.

Vanaf zaterdag 12 maart kunnen sporters met de gratis QR-FIT app meteen aan de gang. De app is beschikbaar voor Android en iOS.

QRFIT_paaltje (1)