Buurtactie Energiezuinig Wonen Diemen Centrum van start

Bent u eigenaar van een woning in Diemen Centrum? Doe dan mee met de Buurtactie Energiezuinig Wonen en ontdek welke stappen u kunt zetten om energie te besparen! Meld uw woning aan voor een gratis energiezuinig wonen-scan.

Steeds meer inwoners van Diemen onderzoeken hoe ze hun woning energiezuiniger kunnen maken. Gemeente Diemen helpt bewoners in Diemen Centrum graag op weg tijdens een buurtactie Energiezuinig Wonen.

Meld uw woning aan voor een gratis energiezuinig wonen-scan

De Buurtactie Energiezuinig Wonen werkt als volgt: in de buurten Centrum West, Centrum Oost, Ruimzicht West en Ruimzicht Oost onderzoeken energieadviseurs van het Regionaal Energieloket voor veel voorkomende woningtypen één woning. Dat worden de voorbeeldwoningen voor de buurt. Een energieadviseur van Regionaal Energieloket bezoekt de geselecteerde woningen en stelt gratis een energiebespaaradvies op ter waarde van € 400,-. Met het energieadvies krijgen huiseigenaren inzicht in de slimste stappen om hun huis toekomstbestendig, comfortabel en energiezuinig te maken. 

Benieuwd hoe u meer energie kunt besparen? Meld uw woning dan vóór zondag 10 april aan als voorbeeldwoning via regionaalenergieloket.nl/diemen