Werkzaamheden Schoolstraat 11 t/m 14 maart

In het weekend van 11 t/m 14 maart wordt er gewerkt in een deel van de Schoolstraat. Er wordt een rioolbuis aangelegd ter hoogte van de kruising van de Schoolstraat met het Wilhelminaplantsoen. Om het werk te doen is het Wilhelminaplantsoen ter hoogte van de Schoolstraat afgesloten vanaf vrijdagavond 11 maart 20.00 uur tot maandagochtend 14 maart 6.00 uur. Gedurende het werk zijn alle woningen bereikbaar. 

Omleiding

Tijdens de werkzaamheden is er een omleidingsroute. Verkeer wordt omgeleid over het Wilhelminaplantsoen – Arent Krijtsstraat of over het Wilhelminaplantsoen – Prinses Beatrixlaan – Prins Bernhardlaan. Fietsers en voetgangers worden ter plaatse langs de werkzaamheden geleid. De omleidingsroutes worden met borden aangegeven. Een tekening met de omleidingsroutes is te zien op de website van de gemeente Diemen. Klik hier voor meer informatie over de omleidingsroutes. 

Planning

Er wordt een verbinding gemaakt tussen het regenwaterriool in de buurt Centrum West en de waterpartij in het Nelson Mandelapark. Deze verbinding loopt door de Schoolstraat. De werkzaamheden duren in totaal drie maanden. Er wordt gewerkt in vijf fasen. We verwachten dat het werk in de Schoolstraat begin juni 2022 klaar is. Informatie over het werk en de omleidingen staat ook op de website van de gemeente Diemen.

Werkzaamheden Schoolstraat 11 t/m 14 maart