Doe de potjes-check op Geldfit

Week van het geld

Geldzorgen zijn heel vervelend. Het kan iedereen overkomen. Bijvoorbeeld omdat de prijzen voor boodschappen en energie zo gestegen zijn. Het is deze week De Week van het geld. Op geldfit.nl kunt u vanaf nu gratis de online potjes-check doen. Hier ziet u op welke toeslagen en regelingen u recht heeft. En u kunt meteen uw aanvraag doen.

Wilt u meer grip op uw uitgaven?

Doe (online) een test of maak een geldplan. Of praat eens met een budgetcoach. Deze hulp is gratis en verplicht u tot niets.

  • Op geldfit.nl kunt u gratis een test doen. U krijgt daarna praktische tips. Vanaf nu kunt u ook de online potjes-check doen. Komt u er zelf niet uit? Dan kunt u bellen of chatten met Geldfit, via 0800-8115 of geldfit.nl.
  • Op startpuntgeldzaken.nl kunt u zelf een geldplan maken. Dit is anoniem.
  • De budgetcoaches van Madi Diemen denken graag met u mee. Maak een afspraak via shv@madidiemen.nl of bel (020) 75 03 888.

Twijfelt u ergens over of heeft u nog een vraag?

Neem dan contact op met team Sociale Zaken. Zij zijn op werkdagen tussen 10.00 en 11.00 uur bereikbaar via (020) 31 44 888. U kunt ook een e-mail sturen naar socialezaken@diemen.nl met daarbij uw naam, telefoonnummer. Dan nemen zij contact met u op.

De Week van het geld

Van 27 t/m 31 maart is ‘De Week van het geld’. In de Week van het geld staan kinderen en jongeren centraal. Dit jaar is het thema 'Bedwing de bling'. Jongeren leren hoe verstandig om te gaan met geld, hoe verleidingen te doorzien, en hoe te dromen zonder in de problemen te komen. Kijk voor meer informatie op weekvanhetgeld.nl.