11 mei: webinar advies energie besparen voor bewoners Diemen Centrum

Bent u eigenaar van een woning in Diemen Centrum? Doe dan mee met de Buurtactie Energiezuinig Wonen en ontdek welke stappen u kunt zetten om energie te besparen. 

De Buurtactie Energiezuinig Wonen werkt als volgt: in de buurten Centrum West, Centrum Oost, Ruimzicht West en Ruimzicht Oost onderzoeken energieadviseurs van het Regionaal Energieloket voor veel voorkomende woningtypen één woning. Dat worden de voorbeeldwoningen voor de buurt. Een energieadviseur van Regionaal Energieloket bezoekt de geselecteerde woningen en stelt gratis een energiebespaaradvies op. De energiebespaaradviezen zijn niet alleen van toepassing op de voorbeeldwoningen zelf, maar ook op soortgelijke woningen in de buurt. 

Online informatieavond

De voorbeeldwoningen zijn inmiddels bezocht. We bespreken de rapporten met bewoners van Diemen Centrum tijdens een online informatieavond op woensdag 11 mei 2022. Tijdens de informatiebijeenkomst geven we uitleg over subsidies voor energiebesparende maatregelen. Buurtbewoners die al bezig zijn om energie te besparen delen hun ervaringen. Ook krijgt u tips om met weinig geld energie te besparen en kunt u via de chat al uw vragen stellen aan een energieadviseur en de gemeente. Na afloop van de informatiebijeenkomst ontvangt u de adviesrapporten die voor woningen in Diemen Centrum zijn opgesteld.

Datum: Woensdag 11 mei 2022
Tijdstip: 19.30 uur tot 21.00 uur
U kunt zich aanmelden via deze link.