Amsterdam nodigt u uit mee te doen aan de workshop: 'Wat kenmerkt uw buurt?'

 
Amsterdam onderzoekt de vraag op welke plekken in de stad duurzame energie, zoals windenergie opgewekt kan worden. U kent uw omgeving als geen ander! Daar wil de gemeente Amsterdam méér over weten. Uw kennis en ervaring over uw buurt is daar heel belangrijk in.

De Amsterdamse windzoekgebieden die in de nabijheid van Diemen liggen zijn Science Park (Amsterdam Oost, direct achter de ring A10); Diemerscheg-Amsterdam (langs het Amsterdam-Rijnkanaal, bij Driemond) en bij de Gaasperplas (Waternet-terrein). Daarom vraagt Amsterdam de inwoners van Diemen die in de nabijheid van deze zoekgebieden wonen om mee te doen aan dit onderzoek. Waar komt u vaak en waarom? Wat vindt u fijn of niet fijn aan uw buurt? De gemeente Amsterdam hoort graag hoe u uw buurt beleeft. 

Geef u snel op via het aanmeldformulier

Via de volgende pagina vindt u alle informatie over de workshop en kunt u zich ook aanmelden. Er kunnen per workshop ongeveer 30 mensen meedoen. De workshop duurt maximaal een uur. 

  • Stadsdeel Zuid-Oost

Maandag 8 november bij MatchZo sportactiviteiten van 19.30 – 20.30 en 20.45 – 21.45 uur
Dinsdag 9 november bij LaPlace van 17.30 – 18.30 en van 18.45 – 19.45 uur

  • Stadsdeel Oost

Zaterdag 13 november bij café restaurant De Polder van 14.00 – 15.00 uur en van 15.15 – 16.15 uur.

Meer weten? 

Ga naar www.amsterdam.nl/windenergie
Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten in Amsterdam? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief Duurzame Energie van gemeente Amsterdam.