Diemen huldigt de beste Cyber Agents

Sarojini Bhulai (10 jaar) is donderdag gehuldigd als één van de Top Cyber Agents van Diemen. Burgemeester Erik Boog bracht haar daarom in haar klas een certificaat en een leuke prijs.

Sarojini speelde de online game HackShield. Door deze game te spelen leren kinderen tussen acht en twaalf jaar over het internet en de minder leuke dingen die daar ook kunnen gebeuren. Ze worden in het spel opgeleid tot Cyber Agents.
 
Sarojini (spelersnaam Lotusbloem) speelde in totaal al 11.420 punten bij elkaar. Daarmee heeft HackShield haar tot winnaar van Diemen benoemd. In de Diemense top staan ook nog de 11-jarige Shivani Bhulai (spelersnaam Santrix) met 5750 punten en de 10-jarige Isabel Scholing (spelersnaam Isabel S) met 3430 punten. Ook zij krijgen een prijs.

Veel geleerd

Sarojini zit in groep 7 van basisschool de Ark. Ze heeft veel geleerd over de cyberwereld door het spelen van HackShield. De puzzels in het spel oplossen vindt ze het leukste om te doen. Dat is niet altijd even makkelijk. Sarojini is nu de Cyber Agent thuis. Zij helpt haar ouders de gevaren van het internet te herkennen.

HackShield huldiging