Meld u aan voor het inwonerspanel

Wilt u een aantal keer per jaar meedenken met de gemeente? Meld u dan aan voor het inwonerspanel van de gemeente Diemen. Als panellid ontvangt u dan drie tot vier keer per jaar een korte vragenlijst via de mail. Dat kan gaan over allerlei actuele thema’s. Door de vragenlijst in te vullen kunnen we ons gemeentelijke beleid verbeteren. Ook wordt het panel ingezet ter verbetering van onze dienstverlening en participatie.

Hoe het werkt

Leden van een inwonerspanel krijgen drie tot vier keer per jaar een online vragenlijst toegestuurd. In deze vragenlijst staat een onderwerp centraal waar de gemeente mee bezig is. De vragenlijst kan bijvoorbeeld gaan over de openingstijden van de gemeente, de kwaliteit van groen in de wijk of over de behoefte aan eenzaamheidsbestrijding. Met de reacties op de vragenlijst kan de dienstverlening of het beleid worden aangepast. Achteraf krijgt u de resultaten van het onderzoek per email toegestuurd. Het invullen van de vragenlijst is niet verplicht en deelname is vrijwillig. 

Panellid worden

Wilt u meer informatie over het inwonerspanel of panellid worden? Ga dan naar panelinwoners.nl/diemen. Panellid worden is gratis en kost weinig tijd en u helpt ons om ons werk beter te doen. Zodra het eerste onderzoek start, ontvangt u per mail een uitnodiging om mee te doen. Liever telefonisch aanmelden? Dat kan via het nummer 0800 333 3300 op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur. 

Samenwerking onderzoeksbureau

De gemeente Diemen werkt voor de uitvoering van het inwonerspanel samen met Research 2Evolve, een onafhankelijk onderzoeksbureau. Het bureau staat borg voor een vertrouwelijke en zorgvuldige behandeling van de onderzoeksgegevens.