Afsluiting Ouddiemerlaan één week uitgesteld

De afsluiting van de Ouddiemerlaan in verband met de werkzaamheden die stonden gepland voor het komende weekend van donderdag 3 november van 20.00 uur tot zondag 6 november 05.00 uur wordt uitgesteld met een week! Dat heeft er mee te maken dat de ondergrond waar het asfalt op wordt gelegd niet te nat moet zijn anders gaat dit ten koste van de kwaliteit van het asfalt. Met de voorspelde hoeveelheid regen kan dit niet gegarandeerd worden.

Dat betekent dat de Ouddiemerlaan aan de noordzijde nu wordt afgesloten van donderdag 10 november 20.00 uur tot zondag 13 november 05.00 uur. 

Alles schuift een week op. Voor de volledigheid sturen we alle informatie nog een keer in de brief.
 

Wat gaat er gebeuren?

De Ouddiemerlaan wordt aan de noordzijde aangesloten op de spooronderdoorgang en voorzien van nieuw asfalt. Tegelijk plaatsen we twee nieuwe bushaltes en realiseren we op de aansluiting Ouddiemerlaan – Spoorzicht – Buitenlust een verkeersdrempel.

Omleidingsroute voor bewoners Buitenlust en Spoorzicht

Bewoners van Buitenlust en Spoorzicht kunnen hun buurt verlaten en binnenkomen via een omleiding over de bouwplaats aan de Harmonielaan. Er zijn verkeers-regelaars aanwezig voor assistentie en vragen. Houd rekening met enige vertraging. De nood- en hulpdiensten zijn op de hoogte en hebben toegang. Op de kaart hieronder is dit ook te zien. 

 

Kaart afsluiting Ouddiemerlaan Noordzijde


Omleidingsroute voor doorgaande verkeer van Diemen Noord naar Diemen Centrum en terug

Voor automobilisten en motorrijders vanaf Diemen Noord / afrit 1 is een omleidingsroute aangegeven naar Diemen centrum. (Brom)fietsers en voetgangers kunnen wel vanuit Diemen Noord naar het centrum en terug. 


Openbaar vervoer

De treinen rijden en de P&R en perrons zijn bereikbaar. Bus 44 en nachtbus N87 rijden andere routes. 
Kijk op de website reisinfo.gvb.nl/nl/omleidingen of plan uw route op 9292.nl.


Vragen of dringende zaken

De toezichthouders van gemeente Diemen (Jacob Koele of Edwin van Putten) zijn 
tijdens de werkzaamheden bereikbaar: 06 8776 2966.