Inschrijving voor Meerlandenfonds geopend

De inschrijvingen voor het Meerlandenfonds 2022 zijn gestart. Dit jaar heeft Meerlanden een bedrag van €55.000,- in het fonds gestort om (sport)verenigingen en goede doelen te ondersteunen. Ook vrijwilligers van goede doelen en (sport)verenigingen uit Diemen kunnen een online aanvraag indienen. 

Mooie en duurzame leefomgeving

Het bestuur van het Meerlandenfonds let bij de aanvragen op degenen, die zich inzetten voor een mooie en duurzame leefomgeving. Ze gaat hierbij uit van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de Verenigde Naties. Het bestuur let extra op projecten of activiteiten die het milieu bevorderen en het welzijn van mensen vergroot.

Online inschrijven

Goede doelen en (sport)verenigingen uit Diemen komen voor een bijdrage uit het Meerlandenfonds in aanmerking door een project te beschrijven. Dat kan door het online aanvraagformulier in te vullen via de volgende link. Hier staat ook het reglement.

De inschrijving sluit op 1 november 2022. Begin december ontvangen de aanvragers bericht over een eventuele toekenning van een bedrag uit het fonds en over de overhandiging van deze bedragen.