Mantelzorgcompliment

We hebben veel respect voor het werk van mantelzorgers. Dat willen we als gemeente graag tonen door het geven van een mantelzorgcompliment. Tot en met 26 november 2021 kunnen mantelzorgers weer een mantelzorgcompliment aanvragen. Dit jaar hebben we gekozen voor een VVV cadeaukaart als mantelzorgcompliment. De waarde van het compliment is € 150,-.  De cadeaukaart kunt u in allerlei winkels gebruiken (ook in Diemen) en ook bij online winkels. 

Mantelzorgcompliment

Het compliment is voor mantelzorgers. U kunt het mantelzorgcompliment krijgen als:

  • U in 2021 onbetaald meer dan acht uur per week en/of langer dan drie maanden voor iemand zorgt
  • Degene waar u voor zorgt in Diemen woont
  • U ouder bent dan 18 jaar
  • Per mantelzorgverlener en per mantelzorgontvanger kan één VVV-cadeaukaart worden aangevraagd. Jonge mantelzorgverleners (tot 18 jaar) hebben recht op een VVV-cadeaukaart van €50,-. 

Aanvragen mantelzorgcompliment 2021 

U kunt het mantelzorgcompliment aanvragen tussen tot 26 november 2021. Ga hiervoor naar de website van Markant en vul het formulier in. Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het invullen van het formulier? Dan kan Markant u helpen. Markant is bereikbaar via 020 - 88 68 800 en via info@markant.org. De mantelzorgmakelaars van Markant houden ook elke week een spreekuur. Dat is op woensdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur in de Brede HOED op de D.J. den Hartoglaan 8 in Diemen.