Gezamenlijke inkoopactie voor woningisolatie en isolerend glas

Isoleren is de eerste stap om uw woning energiezuinig en duurzaam te maken. Met goede isolatie blijft uw woning warm in de winter en koel in de zomer. Daardoor woont u prettiger en gebruikt u minder energie. Zo kunt u tot honderden euro’s per jaar op uw energierekening besparen en het klimaat helpen. Daarom organiseren we samen met het Regionaal Energieloket dit jaar wederom een gezamenlijke inkoopactie voor uw vloer- en bodemisolatie en voor HR++-glas voor woningeigenaren van eengezinswoningen. Deze bewoners hebben hierover een brief ontvangen.

Online informatiebijeenkomst op 25 oktober

Op woensdag 25 oktober 2022 van 19.30 uur tot 20.30 uur vindt een online informatiebijeenkomst plaats. U kunt de avond via uw computer of tablet bijwonen. Tijdens deze avond wordt de actie stap voor stap uitgelegd. Ook vertellen we u meer over de isolatieactie en over subsidies en leningen die u kunt aanvragen. De gemeente, het Regionaal Energieloket, het isolatie- en glasbedrijf zitten klaar om uw vragen te beantwoorden. 

Op de website van het Regionaal Energieloket kunt u zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst . Ook vindt u daar meer informatie over deze inkoopactie.

Bezoek de kraam van de gemeente tijdens de Klimaatweek op 1 november

Heeft u behoefte aan een persoonlijke ontmoeting over de inkoopactie? Kom dan tijdens de Nationale Klimaatweek naar de DiemerMarkt op woensdag 1 november van 13.00u tot 15.00u. Hier beantwoorden we samen met het Regionaal Energieloket, de installateur uw vragen over de inkoopactie en kunnen we u helpen om in te schrijven voor de actie.

Let op: woont u in een monumentaal pand en wilt u meedoen met deze actie? Neem dan contact op met de gemeente over de mogelijkheden via info@diemen.nl. Geef in uw mail aan dat u overweegt een monumentaal pand te verduurzamen.

Vragen

Heeft u vooraf vragen over de isolatieactie? Neem dan contact op met Regionaal Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl of via 088 525 4110.