Buurtbewoners Sniep Noord kiezen ontwerp speelplekken

De stemmen in Plantage de Sniep Noord zijn geteld. Het ontwerp van Eibe kreeg van de buurtbewoners verreweg de meeste stemmen. De speelplekken aan het Jaagpad worden speels en uitdagend voor jong en oud. Tegenover de Bottelarij is ruimte voor avontuurlijk spelen in de natuur.

De groen- en speelstrook aan het Jaagpad en de speelplek tegenover de Bottelarij in Plantage de Sniep worden opgeknapt. Afgelopen woensdag hebben de buurtbewoners van Plantage de Sniep Noord kunnen stemmen op hun favoriete ontwerp voor de speelplekken in het plan. 

Veel stemmen

Drie verschillende speelleveranciers hadden hier een ontwerp voor gemaakt, waaruit de buurtbewoners konden kiezen. In totaal hebben 192 volwassenen en kinderen gestemd, erg veel dus! De stemmen van de kinderen telden daarbij dubbel.
Je kunt via deze link het ontwerp te bekijken voor het Jaagpad, en via deze link het ontwerp voor de Bottelarij.

De opknapbeurt

Voor de zomer stelde het college van B en W het voorlopig ontwerp vast voor de groen- en speelstrook aan het Jaagpad en de speelplek tegenover de Bottelarij. Buurtbewoners hebben daarop kunnen reageren. De opmerkingen en input worden meegenomen bij het maken van de definitieve ontwerpen.