Grip op je geld

Maakt u zich zorgen om de prijzen die maar stijgen en de gevolgen voor uw portemonnee? U staat er niet alleen voor! Wacht niet te lang. Doe (online) een test of maak een geldplan. Of praat eens met een budgetcoach. Deze hulp is gratis en verplicht u tot niets.

Doe een test

Op geldfit.nl  kunt u gratis een test doen. Binnen 2 minuten krijgt u een persoonlijk advies. U krijgt praktische tips en ziet meteen welke hulp beschikbaar is in Diemen. Belt u liever? Dat kan gratis via telefoonnummer 0800-8115. Een medewerker denkt mee en verwijst eventueel door naar passende hulp in de buurt.

Maak een geldplan

Via de volgende link kunt u zelf een geldplan maken dat past bij uw eigen situatie. Op deze website kunt u anoniem geldplannen invullen en ontvangt u tips, zodat u meer grip krijgt op uw geld. De geldplannen helpen om meer uit uw geld te halen.

Vraag een budgetgesprek aan

De budgetcoaches van de gemeente Diemen denken graag met u mee. Samen met u bekijken ze uw inkomsten en uitgaven. Zijn er regelingen waar u gebruik van kunt maken? En waar kunt u misschien wel besparen op uw uitgaven? Zo voorkomt u dat u in de schulden raakt. Maak een afspraak bij Madi Diemen via shv@madidiemen.nl of (020) 75 03 888.