Gezamenlijke inkoopactie voor woningisolatie en isolerend glas

Isoleren is de eerste stap om uw woning energiezuinig en duurzaam te maken. Met goede isolatie blijft uw woning warm in de winter en koel in de zomer. Daardoor woont u prettiger en gebruikt u minder energie. Zo kunt u tot honderden euro’s per jaar op uw energierekening besparen en het klimaat helpen. Daarom organiseren de gemeente Diemen en het Regionaal Energieloket een gezamenlijke inkoopactie voor uw spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie en voor HR++-glas.

Informatiebijeenkomst op 5 oktober

Op woensdag 5 oktober 2022 van 19.30 tot 21.00 uur vindt een online informatiebijeenkomst plaats. U kunt de avond via uw computer of tablet bijwonen. Tijdens deze avond vertellen we u meer over de isolatieactie en over subsidies en leningen die u kunt aanvragen. De gemeente, Regionaal Energieloket, het isolatiebedrijf en de glaszetter zitten klaar om uw vragen te beantwoorden. 

Via de volgende link van het Regionaal Energieloket kunt u zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst. Ook vindt u daar meer informatie over deze inkoopactie.