Vul de nieuwe vragenlijst van het inwonerpanel in!

Inwoners van Diemen hebben vaak goede ideeën of initiatieven om hun buurt te verbeteren. De gemeente Diemen onderzoekt hoe zij haar inwoners het beste kan ondersteunen om deze ideeën samen uit te voeren. Deze vragenlijst van het inwonerspanel gaat hierover. Klik op de link en denk met ons mee!

Hoe werkt het inwonerspanel? 

Leden van een inwonerspanel krijgen drie tot vier keer per jaar een online vragenlijst toegestuurd. In deze vragenlijst staat een onderwerp centraal waar de gemeente mee bezig is. Met de reacties op de vragenlijst kan de dienstverlening of het beleid worden aangepast. Achteraf krijgt u de resultaten van het onderzoek per email toegestuurd. Het invullen van de vragenlijst is niet verplicht en deelname is vrijwillig. Wilt u meer informatie over het inwonerspanel of panellid worden? Ga dan naar panelinwoners.nl/diemen. Panellid worden is gratis en kost weinig tijd en u helpt ons om ons werk beter te doen. 

Samenwerking onderzoeksbureau

De gemeente Diemen werkt voor de uitvoering van het inwonerspanel samen met Research 2Evolve, een onafhankelijk onderzoeksbureau. Het bureau staat borg voor een vertrouwelijke en zorgvuldige behandeling van de onderzoeksgegevens.