Afsluiting Tollensbrug aan de Provincialeweg

Vanaf maandag 14 augustus tot woensdag 29 augustus was de Tollensbrug aan de Provincialeweg, ter hoogte van de Weespertrekvaart, afgesloten voor doorgaand verkeer. 

Wat gaat er gebeuren? 

De brug aan de Provincialeweg wordt afgesloten. De afsluiting is nodig voor groot onderhoud. Het brugdek en de aansluitingen tussen het wegdek en de brug worden vervangen. U kunt hier meer over lezen in deze kaart.

Omleidingsroute voor bewoners/bedrijven

Het bedrijventerrein Verrijn Stuart is bereikbaar via de Gooiseweg (S112), Daalwijkdreef, Elsrijkdreef, Provincialeweg. De omleidingsroute wordt met gele borden aangegeven. U kunt de routekaart hier bekijken.

Hulpdiensten en OV

De nood- en hulpdiensten zijn op de hoogte en hebben toegang. Ook het OV heeft toegang. De werkzaamheden hebben geen invloed op het dienstrooster van het openbaar vervoer. Aan beide kanten van de brug is een verkeersregelaar aanwezig om alles in goede banen te leiden. 

Vragen?

Heeft u dringende vragen tijdens de werkzaamheden? Dan kunt u contact opnemen met Bas van Mil, toezichthouder van gemeente Diemen, tel. 06 8776 2966. Voor minder dringende vragen kunt u contact opnemen met de gemeente Diemen via tel. 020-3144888.