Park Spoorzicht

De gemeente Diemen gaat Park Spoorzicht verder ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat de natuur in het park behouden blijft en alle ruimte krijgt om zich verder te ontwikkelen. Maar ook ontspanning, spelen en mogelijkheden voor natuuronderwijs zijn onderdeel van het toekomstbeeld voor park Spoorzicht.

Het project Park Spoorzicht is een van zeven projecten in het gebied rond het station en de nieuwe spooronderdoorgang. Deze projecten hebben elk een eigen karakter en timing, maar samen maken ze de stationsomgeving een visitekaartje voor Diemen: modern, groen, duurzaam, veilig en vooral mooi. Meer informatie over alle projecten vindt u via deze link.

Denk mee!

We willen met buurtbewoners en bezoekers een plan maken voor park Spoorzicht, binnen de punten die wij belangrijk vinden.

In april/mei 2022 heeft iedereen die dat wilde via een vragenlijst kunnen laten weten wat zij belangrijk vinden in het gebied. Zoals natuur, wandelen, sporten, spelen, enzovoort.
Met uw reacties maken we een eerste ontwerp dat met buurtbewoners en bezoekers van het park wordt gedeeld.

Het is niet meer mogelijk om de vragenlijst in te vullen. U heeft kunnen reageren tot en met 8 mei 2022.

Hoe nu verder?

Met de resultaten uit de vragenlijst wordt een eerste schetsontwerp gemaakt. Naar verwachting zal het schetsontwerp in het derde kwartaal van 2023 aan alle bewoners en bezoekers worden gepresenteerd. Uiteraard krijgt u dan de gelegenheid om uw op- en aanmerkingen op dit ontwerp te geven.

Meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen via het Klant Contact Centrum (020) 31 44 888. U kunt vragen naar Jeroen Drost. U kunt ook een e-mail sturen naar jeroen.drost@diemen.nl