Herinrichting Sportpark de Diemen’

Sportpark De Diemen is opnieuw ingericht. Op het sportpark zijn twee hockeyvelden, een handbalveld, een half voetbalveld en een beachveld aangelegd. 

Nieuws

Aannemersbedrijf Van Wijlen b.v. heeft alle velden opgeleverd. Een nieuwe brug nabij de hockeyvereniging, het groen en de coating van het handbalveld worden in de eerste helft van 2022 gerealiseerd. In de bijgevoegde video van de aannemer is de aanleg van het eerste hockeyveld in beeld gebracht.

Sportfaciliteiten

Door de herinrichting van het sportpark is er ruimte gekomen voor twee volwaardige hockeyvelden voor Hockeyclub Diemen, één waterveld en één zandveld. Het waterveld beschikt over een duurzaam waterbergingssysteem, waarbij regenwater wordt opgevangen en gebruikt om het veld te besproeien. Voor handbalvereniging SV Zeeburg is er een asfalt met coating handbalveld aangelegd. Voetbalvereniging SV Diemen heeft een half kunstgras voetbalveld gekregen en er is een beachveld dat geschikt is voor diverse sporten gerealiseerd. Op deze manier kunnen er op het sportpark in de toekomst circa 800 meer sporters terecht dan in de oude situatie van voor de herinrichting.

Contact

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met de directievoerder, Edwin van Putten, via edwin.van.putten@diemen.nl of de projectleider Kevin Boers, via kevin.boers@diemen.nl. Ook bereikbaar via het KCC, (020) 31 44 888.