Door de corona is onze dienstverlening aangepast. Wij werken alleen volgens afspraak. Het dragen van een mondkapje in de hal van het gemeentehuis is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar.  

Meedenken Plantage de Sniep Noord

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de herinrichting van de groen- en speelplekken in Plantage de Sniep Noord. Aan het begin van de zomer hebben we hierover een vragenlijst rondgestuurd naar de bewoners van deze buurt. Het gaat om de groenstrook bij het Jaagpad en de plek rondom de hoogspanningsmast bij de Bottelarij. 

Wensen 

We hebben de input van de vragenlijst gebruikt om een schetsontwerp op te stellen. Daarin hebben we geprobeerd zoveel mogelijk wensen te verwerken. Normaal gesproken zouden we voor het delen van het schetsontwerp een inloopavond organiseren voor de buurtbewoners, maar dit is door de coronamaatregelen niet mogelijk. In plaats daarvan hebben we het ontwerp geplaatst op de volgende website: www.meedenkensniepnoord.nl

De website geeft de mogelijkheid om het schetsontwerp te bekijken, en we nodigen de bewoners van Plantage de Sniep Noord uit hierop te reageren. Daarnaast hebben we de opmerkingen uit de online vragenlijst gebundeld in een reactieverslag, deze is ook terug te vinden op de webpagina.

Wat gebeurt er hierna?

Reageren op het schetsontwerp kan tot zondag 6 december 2020. Hierna zullen we de opmerkingen weer zo veel mogelijk proberen te verwerken in een voorlopig ontwerp. Ook dit zal weer worden gedeeld met de bewoners van Plantage de Sniep Noord met de mogelijkheid om te reageren. 

Wilt u het schetsontwerp liever op papier ontvangen of schriftelijk reageren, dan kunt u contact opnemen via het Klant Contact Centrum (020) 31 44 888 en vragen naar Vera van Haastrecht, of een mail sturen naar vera.van.haastrecht@diemen.nl.