Vergroening Holland Park

In Holland Park zijn weinig groenvoorzieningen in de openbare ruimte, terwijl er momenteel meer bestrating ligt dan nodig. Het inwisselen van bestrating voor groen zorgt voor meer verkoeling op warme dagen, verbetert de waterafvoer en is goed voor de biodiversiteit. De gemeente gaat daarom graag samen met bewoners aan de slag om de openbare ruimte groener te maken.

Vragenlijst bewoners blokken 1, 2 en 3 

Wij zijn benieuwd wat bewoners van dit idee vinden. Ook willen we weten of bewoners interesse hebben om zelf een stukje groen te gaan onderhouden. Daarom nemen we een korte vragenlijst af bij de bewoners van Holland Park. We beginnen het project bij de oudste drie blokken: 1, 2 en 3. Dit is inclusief de torens. De bewoners van die blokken hebben een uitnodiging ontvangen om de vragenlijst in te vullen.
Klik hier om naar de vragenlijst te gaan.

Vervolg 

Hierna worden de bewoners van de overige blokken uitgenodigd om de vragenlijst in te vullen. De reacties op de vragenlijsten worden gebruikt om een voorlopig ontwerp op te stellen. Dat wordt voorgelegd aan alle bewoners en daarna uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Vervolgens kan de vergroening worden aangelegd.