Wandellandschap Oosterringdijk

De Oosterringdijk wordt heringericht om het wandellandschap te verbeteren. Dat wordt gecombineerd met de opknapbeurt van de openbare ruimte rond de flats aan de naastgelegen Tobias Asserlaan en Martin Luther Kinglaan.

Afgelopen jaar hebben we een enquête gehouden over het opknappen van de Oosterringdijk. We wilden graag de wensen en ideeën van alle omwonenden en gebruikers horen voor de nieuwe inrichting van dit gebied. We hebben veel reacties ontvangen, hartelijk dank daarvoor! Aan de hand van de input hebben we een schetsontwerp opgesteld.

In de onderstaande video geeft de ontwerpster uitleg en neemt ze u mee door het schetsontwerp.

Het schetsontwerp is ook te zien als pdf-document: ‘Schetsontwerp wandellandschap Oosterringdijk en omgeving'.

U heeft kunnen reageren op het schetsontwerp tot 21 maart. We gaan nu aan de slag met het verwerken van alle opmerkingen.

Resultaten eerste enquête


We hebben alle vragen en opmerkingen uit de enquête verzameld in een reactieverslag. Dit is te bekijken op de pagina ‘Resultaten enquête wandellandschap Oosterringdijk en omgeving'.

Welk gebied?


Het wandellandschap Oosterringdijk en omgeving bestaat uit de hele Oosterringdijk en het groengebied tussen de T. Asserlaan en de M.L. Kinglaan. Via het Schetsontwerp wandellandschap Oosterringdijk en omgeving krijgt u een goed beeld van het gebied. 

Wat zijn de volgende stappen?


We verzamelen de opmerkingen en input op het schetsontwerp en zullen deze zoveel mogelijk verwerken in het voorlopig ontwerp. Ook het voorlopig ontwerp wordt weer met alle bewoners en gebruikers gedeeld, waarna ook weer opmerkingen gegeven kunnen worden. Dan wordt het definitief ontwerp opgesteld en kan de uitvoering naar verwachting begin 2022 beginnen.

Meer weten?


Zijn er nog vragen of ontvangt u het schetsontwerp liever op papier? Bel dan naar (020) 31 44 888 en vraag naar Rens Snoek.