Cursus VvE's

Bent u woningeigenaar in een Vereniging van Eigenaars? En wilt u stappen zetten om uw gebouw gezonder, comfortabeler en energiezuiniger te maken? Schrijf u dan in voor de cursus ‘Diemer VvE’s Met Energie’. De cursus is gratis en start op 20 juni 2022. Met concrete voorbeelden en in een interactieve setting leert u samen met andere VvE-leden uit Diemen wat de kansen en mogelijkheden zijn voor verduurzaming van uw gebouw. 

De belangrijkste informatie op een rij

  • De cursus bestaat uit drie avonden op maandag 20 juni, maandag 27 juni, en maandag 4 juli;
  • Locatie: Theater de Omval, Ouddiemerlaan 104 in Diemen;
  • De cursusavonden starten om 19.30 uur en duren tot 21.30 uur;
  • Deelname is gratis, u schrijft zich in voor de drie avonden;
  • We raden aan om met meerdere leden van een VvE deel te nemen aan de cursus, laat een of meerdere andere leden van uw VvE zich ook inschrijven! Er is ruimte voor een beperkt aantal VvE’s.  


 Meld je hier aan! 


Cursus ‘Diemer VvE’s Met Energie’

Tijdens de cursusavonden wordt u op weg geholpen naar een goed plan voor verduurzaming van het gebouw en het motiveren van de medebewoners. U krijgt tijdens de cursus juridische, financiële en technische kennis aangereikt die relevant is bij verduurzaming. Hierbij is veel aandacht voor het proces van besluitvorming in de VvE. Ook wordt er gekeken naar de betaalbaarheid van de plannen. Aan het einde van de cursus beschikt u over de kennis en praktische handvatten om samen met uw medebewoners een goed stappenplan te maken om uw gebouw te verduurzamen.

Twee trainers van VvE’s Met Energie verzorgen de cursusavonden. Zij hebben deze cursus al vaker in Diemen verzorgd.
 

Kans op gratis vervolgtraject voor deelnemers

VvE’s die deelnemen aan de cursus maken kans op een gratis vervolgtraject met een adviseur. Dit is vooral interessant als u met uw VvE aan de slag bent of wilt gaan met het maken van een goed plan voor een duurzame renovatie en/of verduurzaming van de installaties van uw VvE-gebouw. U wordt hierover tijdens de cursus geïnformeerd.