10 nov: avond voor VvE's

De afgelopen vier jaar organiseerden de gemeente Diemen ieder jaar de cursus VvE’s met Energie. Ongeveer 100 VvE leden leerden daar over hoe je je VvE goed kan organiseren, en hoe je met elkaar energiebesparende maatregelen kunt realiseren.De recente ontwikkelingen in de energieprijzen laten de noodzaak zien om snel steeds minder energie te gaan gebruiken.Regelmatig horen wij van oud-deelnemers aan de cursus dat zij behoefte hebben om met leden van andere VvE’s ervaringen en informatie uit te wisselen over energiebesparing.

Daarom organiseert de gemeente Diemen:

  • Een avond voor VvE’s met Energie in Diemen
  • Donderdag 10 november vanaf 19.30 uur
  • Gemeentehuis Diemen

Bijeenkomst 

Deze bijeenkomst is bedoeld voor leden van VvE’s die zich met verduurzaming van hun appartementencomplex bezig houden. We willen de bijeenkomst vooral gebruiken voor het uitwisselen van ervaringen. Natuurlijk horen we graag de verhalen over behaalde successen. Maar ook over de barrières waar je als VvE tegen aan kunt lopen.Samen kunnen we dan nadenken over oplossingen van veel voorkomende vragen en problemen.

De gemeente Diemen vertelt over de laatste stand van zaken bij subsidies en financiering voor verduurzaming van VvE’s.
We inventariseren de behoefte aan extra informatie en ondersteuning.

Als je van plan bent om te komen, meld je dan van te voren aan via het volgende e-mailadres: siem.goede@diemen.nl 

Ervaringen delen

Wij zouden het leuk vinden als een paar mensen bij de start van de avond iets over hun ervaringen willen vertellen. Dus hebben jullie al energiebesparende maatregelen gerealiseerd? Of hebben jullie er wel veel over gepraat, maar is er (nog) niks van de grond gekomen? En wil je daar wel iets over vertellen? Vermeld dat dan in je aanmeldingsmail.