Kinderen

In het zwembad Duran geven we les volgens de methode van het National Platform Zwembaden- NRZ. Met deze methode haalt uw kind drie nationale zwemdiploma’s: het A, B, en C-diploma. Na het behalen van het C-diploma is uw kind in staat om zichzelf goed te redden in zwembaden en bij activiteiten in/op het (buiten) water. 

Lesduur en groepsgrootte

Alle nieuwe leerlingen voor het zwemdiploma A starten in de watervrijgroep. Deze groep heeft maximaal acht leerlingen en de les duurt 45 minuten. De vervolggroepen hebben maximaal tien kinderen en de les duren 45 minuten. Bij zwemdiploma A (selectiegroep) B, C en Zwemvaardigheid zijn de groepen maximaal 15 kinderen en de lessen duren een uur.Iedere eerste les van de maand is een kijk les. U mag dan de eerste 10 minuten van de les kijken.De zwemontwikkelingen van uw kind kunt u online volgen via het leerlingvolgsysteem. U krijgt daar een speciale inlogcode voor.Kijk hier naar het overzicht van afzwemdata. 

Geen les

Op officiële feestdagen en tijdens de zomervakantie zijn  er geen zwemlessen. Mocht de officiële feestdag op de dag vallen van de zwemles dan verlengen wij u kaart. Als u niet op de les verschijnt dan gaat de leskaart gewoon door en is niet in te halen.
In de  zomervakantie verlengen we de maandkaart 6 weken extra. Is uw kind ziek, dan kunt u dat aan ons doorgeven. De eerste twee weken zijn voor uw rekening daarna zetten wij de maandkaart stil. Wel gaan de reguliere lessen in de herfst-, kerst-, voorjaars- en meivakantie naast vakantiecursussen door.

Tarieven

Klik hier voor de tarieven.