Onze kernwaarden

Bewust doen

Wij zijn echte doeners, maar wel altijd met een plan. We bedenken eerst waarheen en gaan dan pas rennen. Zonder daarbij onze snelheid te verliezen of een te grote voetafdruk achter te laten. Om het beste resultaat voor Diemen te bereiken, werken we planmatig en doortastend.

Met lef

Wij weten dat de gebaande paden niet de enige paden zijn. Als het nodig is, vinden we onze eigen weg. Creatief op zoek naar de rek in de regels. Voor Diemen gaan we altijd voor de beste oplossing, ook als dat niet de meest voor de hand liggende is.

Leergierig

Wij weten waar we het over hebben, maar zijn nooit uitgeleerd. We hebben er plezier in onze kennis te delen en te leren van elkaar. Fouten maken hoort erbij. Ons lerend vermogen helpt ons om het voor Diemen iedere keer beter te kunnen doen.

Verbindend

Samen kom je verder dan alleen. Vanuit betrokkenheid gedreven, zoeken wij daarom altijd de verbinding. Met elkaar, de inwoners en de organisaties in Diemen. Zo halen we het beste uit elkaar én onszelf.

Open

Wij kijken met een open blik naar de wereld om ons heen. Nieuwsgierig en oprecht geïnteresseerd in het verhaal van de ander. Wie je ook bent, in Diemen kun je thuis zijn.

kernwaarden