Hulp bij administratie en formulieren invullen

Heeft u moeite om uw persoonlijke administratie bij te houden? Er is hulp! 

Hulp bij administratie

Heeft u moeite om uw administratie bij te houden? De Postsorteergroep van Madi helpt u om uw administratie op orde te krijgen. Ook krijgt u tips hoe u uw administratie kan bijhouden. Aan het einde van de middag gaat u met een overzichtelijke map naar huis. Neem uw post mee.

Meld u gratis aan via 020-750 3888 of info@madidiemen.nl. Kijk voor meer informatie op de website van Madi
Locatie: de Brede HOED, D.J. den Hartoglaan 

Hulp bij invullen van formulieren en belastingaangifte

Heeft u hulp nodig bij het invullen van formulieren en belastingaangifte? Madi geeft advies en hulp bij bijvoorbeeld het invullen van eenvoudige formulieren, administratieve vragen en andere korte hulpvragen.
Iedere dinsdag en donderdag van 10:00 – 12:00 uur bent u welkom bij het inloopspreekuur van Voorportaal van Madi in de Brede Hoed. U hoeft zich niet van te voren aan te melden en de hulp tijdens het Inloopspreekuur is gratis.

Kijk voor meer informatie over het voorportaal op de website van Madi.

Humanitas Thuisadministratie

Humanitas Thuisadministratie helpt u om uw geldzaken en administratie op orde te brengen wanneer u het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger geeft tijdelijk hulp bij administratie en helpt om zaken op orde te krijgen en te houden. 

Neem contact op met Humanitas Amsterdam en Diemen via (020) 77 36 542. U kunt ook een e-mail sturen naar kantoor.amsterdam@humanitas.nl. Kijk voor meer informatie op de website van Humanitas