Fase 1 – Afgerond

De eerste fase wordt half maart uitgevoerd. In het weekend van 11 t/m 14 maart 2022 leggen we een rioolbuis aan ter hoogte van de kruising van de Schoolstraat met het Wilhelminaplantsoen. Het werk start op vrijdag 11 maart om 9.00 uur in de Schoolstraat, aan de zuidkant van het Wilhelminaplantsoen. Hiervoor wordt de aansluiting van de Schoolstraat (Centrum West) op het Wilhelminaplantsoen afgesloten.

Om het werk te doen is het Wilhelminaplantsoen ter hoogte van de Schoolstraat afgesloten vanaf vrijdagavond 11 maart 20.00 uur tot maandagochtend 14 maart 6.00 uur. Er is een omleiding voor het verkeer. Deze wordt met borden aangegeven. Gedurende het werk zijn alle woningen bereikbaar.

Omleiding
Verkeer wordt omgeleid over het Wilhelminaplantsoen – Arent Krijtsstraat of over het Wilhelminaplantsoen – Prinses Beatrixlaan – Prins Bernhardlaan. Fietsers en voetgangers worden ter plaatse langs de werkzaamheden geleid. De omleidingsroutes worden met borden aangegeven.
Via de volgende link bekijkt u de tekening met omleidingsroutes.

Parkeren
Om het werk uit te kunnen voeren kan er op zeven parkeervakken het hele weekend niet geparkeerd worden. Er worden borden met een parkeerverbod geplaatst om aan te geven welke dat zijn.

Van
vrijdag 11 maart, 2022
Tot
maandag 14 maart, 2022
Google maps Fase 1 – Afgerond