Werkzaamheden Stammerdijk

Waternet werkt aan de Stammerdijk/Lange Stammerdijk tussen Diemen en Driemond. Aannemer Dura Vermeer voert het werk voor Waternet uit. De dijk wordt opgehoogd en opnieuw geasfalteerd. Om dit te kunnen doen, is de dijk afgesloten voor alle verkeer, behalve bestemmingsverkeer. Voor ander verkeer zijn er omleidingen. Het werk wordt in delen uitgevoerd. Waternet verwacht dat het project ongeveer eind maart 2024 klaar is.

Omleidingen

De Stammerdijk/Lange Stammerdijk is afgesloten voor alle verkeer.

  • Automobilisten kunnen omrijden via de Provinciale weg. 
  • Fietsers en voetgangers kunnen gebruikmaken van een omleiding door het Diemerbos.
  • Voetgangers kunnen op werkdagen tussen 07.00 uur en 16.00 uur ook gebruikmaken van de boot van Waternet die langs de werkzaamheden vaart. Om gebruik te maken van de boot kunt u bellen met Arjen Meijer van Waternet via (06) 4277 0976.

Vragen?

Voor vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met Nynke Bollen van aannemer Dura Vermeer. Zij is bereikbaar via n.bollen@duravermeer.nl of via (06) 3199 1069.

BouwApp

Verder maakt de aannemer gebruik van de BouwApp deze kunt u via onderstaande QR-code op uw telefoon installeren. In deze app zoekt u vervolgens “Groot onderhoud Stammerdijk” voor meer informatie over dit project. 

QRcodeBouwApp