Vergoeding bezoek dierenarts

Heeft u een huisdier en heeft u weinig geld? Dan krijgt u met een waardebon een gratis consult of korting bij de dierenarts. 

Voorwaarden

Wilt u in aanmerking komen voor een waardebon of korting bij de dierenarts, dan moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • U heeft een Stadspas en een laag inkomen.
  • U moet een waardebon hebben van de Dierenambulance.

Vraag de bon aan door te bellen of mailen met de Dierenambulance via telefoonnummer (020) 56 81 521.  Zij  zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur.
Ook kunt u een e-mail sturen naar: stadspas@dierenambulance-amsterdam.nl 
Let op:
Bel NIET met de meldkamer van de Dierenambulance.

BerekenUwRecht

Heeft u een laag inkomen en heeft u weinig spaargeld? Dan kan de gemeente u misschien helpen met extra geld. Met het programma BerekenUwRecht kunt u zelf snel, makkelijk en anoniem  nagaan of u recht heeft op een vergoeding van de gemeente Diemen. Bereken in een paar stappen op welke bedragen u mogelijk recht heeft. Ook ziet u waar u deze kunt aanvragen.

De regelingen van de gemeente Diemen zijn er niet alleen voor mensen met een uitkering. Ook als u werkt, in loondienst of als zelfstandige, heeft u er misschien recht op.

BerekenUwRecht

Contact

Twijfelt u ergens over of heeft u nog een vraag? Neem dan contact op met team Sociale Zaken van de gemeente Diemen. Zij zijn telefonisch bereikbaar tussen 10.00 en 11.00 uur via (020) 31 44 888. Of stuur een e-mail naar socialezaken@diemen.nl met uw naam, telefoonnummer en als onderwerp “vergoeding bezoek dierenarts”. Dan bellen wij u terug.