Steunpunt Wonen Diemen

In september 2022 is het Steunpunt Wonen Diemen geopend. Huurders kunnen hier terecht met al hun vragen over wonen en huren. De ondersteuning die wordt geboden is deskundig, onafhankelijk en gratis.

Waarmee helpt het Steunpunt Wonen huurders?

Het Steunpunt Wonen is er voor alle huurders die vragen hebben over hun woning of hun huurcontract. Wordt de huurprijs plotseling verhoogd? Is uw woning niet meer warm te stoken? Of krijgt u uw waarborgsom niet terug? De medewerkers van het Steunpunt Wonen zullen u helpen dit soort problemen op te lossen. 

Waar is het Steunpunt Wonen?

Het spreekuur is elke week op dinsdag open tussen 10:00 uur en 12:00 uur. Een afspraak maken is niet nodig. Het spreekuur van het Steunpunt Wonen is in het Huis van de Buurt (’t Kruidvat) aan de Ouderkerkerlaan 30 in Diemen.

Heeft u een vraag over uw huurovereenkomst? Of heeft u een brief ontvangen van uw verhuurder? Neem deze dan mee, dan kunnen de medewerkers u beter helpen. 

Wat kost het?

Het bezoeken van het spreekuur is gratis. 

Meer weten? 

Wilt u meer weten? Het Steunpunt Wonen Diemen is per e-mail bereikbaar via diemen@wooninfo.nl. Ook is het steunpunt telefonisch bereikbaar via 020-5230150.