Vanaf 15 april de BuitenBeter app voor meldingen

Wij gaan een nieuwe app gebruiken voor het melden van problemen in de openbare ruimte of overlast: de BuitenBeter app. Deze app vervangt vanaf 15 april de Makkelijk Melden app. De BuitenBeter app is makkelijk te gebruiken. U kunt in de BuitenBeter app meer dan één foto meesturen. Een groot voordeel is dat u kunt volgen wat er met de melding wordt gedaan. Ook kunt u zien of iemand anders al een melding heeft gemaakt over dezelfde situatie.

U kunt de BuitenBeter app gebruiken voor het doorgeven van verschillende problemen in de buitenruimte of voor overlast. Denk bijvoorbeeld aan kapotte straatverlichting, zwerfafval, losse stoeptegels, een gevaarlijke verkeerssituatie, een probleem met het riool in de straat of een melding over de groenvoorziening.

Download de BuitenBeter app

Na 15 april maakt de gemeente Diemen geen gebruik meer van de Makkelijk Melden app. U kunt deze app dan het beste van uw telefoon verwijderen. Natuurlijk worden de meldingen die tot 15 april  met de Makkelijk Melden app zijn gedaan nog wel afgehandeld.

Download de app ‘BuitenBeter’ vanuit de App Store of Play Store op uw telefoon. U kunt ook altijd nog meldingen doorgeven via het formulier op deze website. Of met een telefoontje naar de gemeente via (020) 31 44 888.

QRcodeBuitenBeter